woensdag 6 juli 2016

De zomer is echt begonnen

De Schone Waardin, een North Beach 24, bouwnr. 7, is in 2001 te water gelaten. Het schip en haar bemanning, Ineke en Albert, heeft er al heel wat zeemijlen op zitten. Tochten naar de Engelse Oostkust, Belgische en Franse kust, London, Isle of Wight en heel veel tochten op de Zeeuwse wateren, de Nederlandse en Duitse wadden. Onze ligplaats is sinds dit jaar in Akkrum waar we veel genieten van het mooie Friese landschap.

Van 23 tot 26 juni hebben we een erg geslaagde tocht gemaakt met 12 NB24's van Stavoren via Den Oever naar Texel en weer terug via Kornwerderzand naar Akkrum. Hierbij een link naar een verslag van deze tocht op het NBOA blog:

http://nboablog.blogspot.nl/

Tochtplanning
Waar we deze zomer naar toe zeilen weten we nog niet. Onze oudste dochter Sandra is na 6 jaar wonen en werken in Kaapstad  terug in Nederland en woont even bij ons in Leidschendam, dus we hebben wel zin om via Harlingen en Den Helder een paar dagen in Scheveningen te gaan liggen en dan verder zuidwaarts naar onze zeilvrienden op de Grevelingen en verder naar de Belgische kust, Duinkerken en Boulogne.
Maar het kan ook een tocht worden naar de Duitse wadden, want "zoals de wind waait, waait m'n hemd "



Geen opmerkingen:

Een reactie posten